• Eten en drinken

Genieten van goede grillgerechten doe je in de Kapucijnenstraat

Eten en drinken |

Na wat wel een eeuwigheid lijkt mogen we vanaf 8 mei opnieuw volop genieten van de terrasjes bij de lokale horeca. Bij Den Artiest zijn ze er alvast helemaal klaar voor. Op hun gezellig terras in de Kapucijnenstraat geniet je van goede grillgerechten.

Chef Jan staat te popelen om zijn gasten opnieuw te verwennen met grillgerechten ter plaatse. Bij Den Artiest voorzien ze een uitgebreid terras en staan ze klaar met heerlijke gegrilde vis- en vleesspecialiteiten. Het unieke interieur uit de belle-epoque moeten we helaas nog even missen, maar we zijn al heel blij dat we er opnieuw kunnen langsgaan op het terras.

De brasserie slash kunstgalerij is naar goede gewoonte elke dag open. Wil je ook langsgaan bij deze klassieker in Oostende met meer dan 40 jaar geschiedenis? Dan reserveer je best je plaatsje http://bit.ly/denartiestoostende. Je bent er best snel bij, want de tafeltjes zijn erg gegeerd. Zo is het terras al volzet tot 14 mei!

P.S. Wist je ook al dat Paul Michiels, Ben Crabbé, Koen Wauters, Christoff, Raymond van het Groenewoud en Kamagurka fan zijn van dit adresje?

Foto © Den Artiest