• Eten en drinken

Hemels overnachten in Huyze Elimonica 💤

Eten en drinken |
huyze elimonica B&B Oostende overnachten

Voor wie graag eens wat tijd spendeert in de koningin der badsteden, maar nog op zoek is naar een overnachtingsplaats; één adres! Huyze Elimonica is een karaktervol pand daterend uit 1899 in hartje Oostende. Maar ondanks de gevorderde leeftijd van het huis, is er geen laagje stof te bespeuren. Integendeel; Huyze Elimonica werd onlangs volledig gerenoveerd en met veel charme en stijl ingericht. Bovendien ligt de B&B erg centraal, waardoor alles goed te voet bereikbaar is.

De liefde van de gast gaat door de maag; dat beseft uitbater Filip maar al te goed! Daarom kan je er ‘s morgens aanschuiven voor een rijkelijk, luxueus ontbijt in de sfeervolle ontbijtruimte of in de prachtige tuin als het weer het toelaat. Bovendien kan je er op aanvraag ook een avondje gastronomisch tafelen. Het feit dat de gastheer in een vorig leven ook sterrenchef was, doet ons vermoeden dat dit zeker de moeite waard zal zijn!

Ook goed nieuws voor woelige slapers: in de ruime kamers staat steeds een kingsize bed, dus de kans dat je je slaappartner uit bed katapulteert is klein. Ook heeft elke kamer een privé-badkamer, een plasma-TV en goed functionerende (!) wifi.

Voor wie nog twijfelt aan ons woord: Huyze Elimonica heeft met een gemiddelde score van 9,6 op 10 zelfs een Booking.com Guest Review Award gewonnen! Breng dus zeker een bezoekje aan deze B&B als je nog een bijzonder adresje in Oostende zoekt. De charmante gastheer zal je van harte welkom heten in zijn riante woning met Belle Epoque-uitstraling. Wie wil er voor een keer nu niet zo een prinselijke behandeling 👑?

Afbeelding @ Huyze Elimonica