• Shopping

Het altijd-goed-cadeau van Fleur de Lies: Moskaders!

Shopping |

Bij Fleur de Lies zit je altijd goed voor de feestdagen. Van snijbloemen, bloeiende planten tot zelfs bloemabonnementen, hier vind je sowieso een fleurig boeketje of plantje als cadeau. Bovendien worden er ook regelmatig workshops gegeven, zodat je zelf je groene vingers aan het werk kan zetten!

Maar wat als jij of de ontvanger nu echt geen groene vingers heeft, maar toch graag een tint natuur in huis wil? Dan is een moskader misschien precies wat je zoekt! Het is precies zoal het klinkt: een kader gemaakt van mos. Er is een ruim aanbod aan grote en kleinere vierkanten, rechhoeken en cirkels. Zelfs in de kleur mos kan gevarieerd worden! Het resultaat zijn leuke, abstracte kaders die toch wat warmte aan je huis geven. En het grote voordeel: je hebt er geen onderhoud aan! Het blijft jarenlang groen en is een echte blikvanger. Het is dan ook de ultieme cadeautip van Celien, het creatieve brein achter deze leuke decoratieve kaders!

Fleur de Lies is ook één van de vele handelaars waar je de Cadeaubon Kust en Cadeaubon Oostende kan gebruiken. Met deze bon kan je gezellig de stad ontdekken en de lokale handelaars steunen!

📍 Fleur de Lies, Stanleylaan 61 + Christinastraat 50, 8400 Oostende