• Jobs

Job Alert ➡️ Service Advisor & Technieker bij Scania

Jobs |

Scania is op zoek naar Techniekers en Service Advisors die de uitdaging willen aangaan om de transitie naar een betere toekomst te stimuleren. Het succes van Scania is gebaseerd op de kernwaarden: de klant eerst, respect voor het individu, verspilling wegnemen, vastberadenheid, teamgeest en integriteit. Scania wil de leider zijn in duurzaam transport.

Wil jij deel uitmaken van een premium organisatie met een premium product, met oog voor opleidingen vanaf je opstart? Scania biedt een uitgewerkt opleidingsplan en opleiding op de werkvloer. De voltijdse job biedt overurenpremies voor elk gewerkt overuur en een zeer mooie hospitalisatie- en groepsverzekering.

Meer dan 50 procent van onze medewerkers hebben de mogelijkheid intern door te groeien. Wij gaan steeds voor een vaste indienstname van onbepaalde duur.

Als Technieker zal je dagelijks mee instaan voor het zelfstandig uitvoeren van onderhouds- en herstellingswerken aan de Scania voertuigen. Je komt terecht bij een premiummerk en wordt een specialist in jouw vakgebied. Solliciteren kan via deze link.

Als Service Advisor ben je samen met je collega’s receptionisten verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van afspraken voor reparatie en onderhoud aan vrachtwagens en trailers. Daarnaast neem je opdrachten van klanten in ontvangst, je stelt werkorders op en verdeelt ze onder mecaniciens. Dagelijks ben jij het gezicht van Scania. Solliciteren kan via deze link.