• Shopping

Joke en Carine: de straffe madammen achter ‘Echt’

Shopping |

Maak kennis met Joke en Carine, de twee straffe madammen achter kledingwinkel Echt in de Sint-Sebastiaanstraat. Echt is dé place to be voor alle hippe vrouwen die hun eigen identiteit willen onderstrepen met lokale, kwalitatieve en eerlijke producten.

Joke en Carine zijn niet zomaar zakenpartners. Carine is namelijk ook Jokes schoonmoeder en, meer nog, vriendin. Voordat Echt het levenslicht zag, werkte Joke eerder al in de verpleegkunde en had ze haar man in de horeca gevolgd. Toen ze uiteindelijk besloot om haar kinderdroom waar te maken, stond Carine, zelf ondernemer in hart en nieren, direct klaar. De droom om een kledingwinkel uit te baten was dan ook wederzijds!

En vorig jaar was het eindelijk zover. Alle producten in de winkel zijn stuk voor stuk van echt Belgisch ontwerp. Schoenen, juwelen, verzorgingsproducten… Bij Echt shop je gegarandeerd lokaal. De producten en collecties worden zorgvuldig geselecteerd door Joke. Carine houdt zich meer bezig met de financiële uitdagingen van het verhaal, maar is toch regelmatig te vinden in de winkel.

De kers op de taart: Joke en Carine werkten samen met lokale brouwerij ’t Koelschip om een eigen kriekenbier te ontwikkelen!

📍 Sint-Sebastiaanstraat 14, 8400 Oostende

webshop: https://www.wijzijnecht.store/

Afbeelding © ECHT Belgisch