• Eten en drinken

Maak kennis met Biovita tijdens de opendeurdagen!

Eten en drinken |

Fans van biologisch en lokaal voedsel, vinden het walhalla in Oostende. Biosupermarkt Biovita heeft naast hun winkels in Brugge en Roeselare ook een vestiging in onze koningin der badsteden. Van maandag 7 tot zaterdag 12 maart kan je tijdens de opendeurdagen met het volledige aanbod van Biovita kennismaken door middel van demo’s, advies en proeverijen. Bovendien geniet je dan ook van tweemaal 10% korting op het volledige assortiment!

Biovita werd in 1988 opgericht door mama Noëlla Vantyghem en werd intussen overgenomen door haar dochter. Hun passie; mensen bewust maken van een kwalitatieve, gezonde levensstijl, is de rode draad doorheen het hele assortiment. De zaak is ondertussen ook uitgegroeid tot een succesvolle biosupermarkt met vier vestigingen. Hier kan je terecht bij een deskundig opgeleid team van ervaren aromatherapeuten, herboristen en voedingsconsulenten.

“Als familiebedrijf selecteren we persoonlijk met veel zorg en toewijding ons gamma. Als pionier én trendsetter vertalen we onze kennis naar een dynamisch aanbod samengebracht in een gezellige winkelervaring.” De afdelingen arometherapie, natuurlijke verzorging en de herboristerij beschikken dus niet alleen over uitstekend deskundig personeel, maar ook een fantastisch assortiment. “We geven zoveel mogelijk de voorkeur aan lokale en seizoensgebonden producten. We werken het liefst samen met bio boeren uit de buurt! In mei doen we een grote campagne: Lekker Lokaal.”

Tijdens Lekker Lokaal wordt het enorme aanbod West-Vlaamse producten in de kijker gezet en vertellen gepassioneerde producenten met trots het verhaal over hun producten van eigen bodem. En er mag volop geproefd worden! Zowel de bio-versafdeling met kaas en brood, als de natuurslagerij, is rijk aan West-Vlaamse producten. Ook vele specialiteiten zoals kombucha, speltwafels of granola's komen van lokale, familiale bedrijven.

Ga deze week zeker eens langs bij Biovita Oostende om hun producten te ontdekken 😋

📍 Van Iseghemlaan 44, Oostende

www.biovita.be