• Wat te doen

Martine Vyvey opent nieuwe tentoonstelling in Anmigo

Wat te doen |

Voor wie de kunst in Oostende een beetje kent, klinkt de naam Martine Vyvey misschien niet onbekend in de oren. Martine nam al deel aan verschillende tentoonstellingen, waaronder ook in Finland, Frankrijk, Nederland , Oostenrijk en Luxemburg. In 2018 kreeg ze de opdracht om de trofee te maken voor de viering van de Provincieraadsleden West-Vlaanderen en ze kreeg ook de opdracht voor het maken van de trofee voor de Cultuurprijs voor de Gemeente Langemark-Poelkapelle. Daarnaast heeft ze ook meerdere sculpturen in de openbare ruimte.

In december ging ook haar grote droom in vervulling: een monumentaal beeld maken voor haar eigen stad! Het bronzen beeld ‘Tot Elke Prijs’ is een monument ter ere van de visseropstand in 1887 en prijkt aan de Winston Churchillkaai bij het station van Oostende.

Martine is een lokale kunstenaar en ook haar atelier is gevestigd in West-Vlaanderen. Wie onder de indruk is van ‘Tot Elke Prijs’ en graag meer van haar werk wil zien, is van harte welkom in Galerij Anmigo. Nog tot en met 30 januari 2022 loopt daar de tentoonstelling ‘Welkom in mijn wereld van VerBeelding’. Je kan er verschillende bronzen beelden, schilderijen en schetsen van de kunstenaar bewonderen, die allen gekenmerkt worden door de emotie in beweging. Ze hanteert een signatuur stijl, die heel herkenbaar is en in al haar werken naar voren komt.

De tentoonstelling is geopend van donderdag tot en met zondag, van 10u tot 17u. Neem alvast ook een kijkje op haar website: https://www.martinevyvey.be.

📍 Galerij Anmigo, Wittenonnenstraat 61, 8400 Oostende

Afbeelding © Martine Vyvey