• Eten en drinken

Mommy’s Bastards: “Ik denk wel dat we in Oostende vrij uniek zijn als een badass foodbar”

Eten en drinken |

Voor onze vaste rubriek Eten & Drinkentrekken we ditmaal naar de Dwarsstraat, in het verlengde van de Witte Nonnenstraat. Op het nummer 10 vind je er Mommy’s Bastards. Mijn Stad Oostende had een babbel met uitbaters Stefan en Kevin. “Wij introduceerden als een van de eersten de Poke Bowl in België.”

Vanwaar de naam Mommy's Bastards?
Wij waren op zoek naar een naam die ballen aan zijn lijf had en die tot de verbeelding sprak, alleen maar door het te horen. Samen met een professionele partij zijn we gaan brainstormen. En ik moet zeggen dat eens de naam gekozen was, de rest van het concept snel in zijn plooi viel.

In Oostende zijn er nog wel plekken waar je een lekkere snack en een goed glas kan drinken. Wat onderscheidt jullie?
Iets gaan drinken en eten kan je overal in Oostende, maar ik denk wel dat we in Oostende vrij uniek zijn als een badass foodbar waar je kan komen voor een snelle hap, tot een cocktail aan de toog, een aperitief met een tapa, sharing food met vrienden of een eerder stevige maaltijd zoals een hamburger. Kortom, je kan hier alle kanten uit! En dat in een werelds kader.

Wat zijn de absolute toppers bij klanten?
Drie jaar geleden introduceerden wij als een van de eersten de Poke Bowl in België. Dat is dan ook meteen een topper bij ons, samen met de lekkere burgers.

Wie zijn jullie klanten?
Onze klanten zijn meestal midden twintigers tot… Vooral veel hippe en trendy mensen komen hier over de vloer.

Hoe kunnen mensen tijdens de lockdown bij jullie terecht?
Tijdens de lockdown kunnen mensen hier helaas niet terecht. We doen ook geen takeaway. Het zal dus wachten zijn tot we terug open mogen om de full experience hier ter plaatse te beleven.

Tot slot, hoe kunnen klanten jullie steunen in deze coronatijden?
Heel eenvoudig, van zodra we terug open zijn, opnieuw bij ons komen eten (lacht)

Klinkt helder en leuk. Bedankt voor de fijne babbel en hopelijk tot gauw!

Mommy’s Bastards
Dwarsstraat 10
Oostende

#mijnstadoostende #foodieoostende #lovelocal