• Wat te doen

Nieuwe doe-expo ‘De Waanzinnige Boomhut’ in Fort Napoleon

Wat te doen |

In 2020 konden we al eens genieten van de creatieve doe-expo ‘De Waanzinnige Boomhut’ in Fort Napoleon. Dankzij de viering van het tiende boek van de jeugdreeks door Andy Griffiths en Terry Denton komt er een gloednieuwe editie van de interactieve expo. De tentoonstelling in thema van de ruimte loopt van 8 mei 2021 tot en met 29 augustus 2021.

Tijdens de doe-expo in Fort Napoleon moet je Andy en Terry helpen om hun ruimteschip te herstellen, ontdek je allerlei planeten en leg je een waanzinnig doe-parcours met laserweb af. De spelletjes en opdrachten zijn gericht op kinderen van 8 tot 12 jaar en spelen zich allemaal af in een waanzinnige boomhut. De expo is gratis voor kinderen onder de 6 jaar. Kinderen tussen 6 en 11 jaar betalen €7 en voor volwassenen geldt het tarief van €9. Je tickets kan je vooraf bestellen via http://bit.ly/expowaanzinnigeboomhut. Na de expo kan je nog genieten van een hapje en drankje in de Belevingsbrasserie van Fort Napoleon.

Krijgt je kind geen genoeg van speurtochten of van De Waanzinnige Boomhut? Dan kan je ook deelnemen aan de etalagezoektocht in de binnenstad! Je kan het formulier gratis ophalen bij de expo zelf of bij Toerisme Oostende. Met je ingevulde kaart krijg je na afloop een leuk geschenkje in de toeristische dienst!

Foto © Fort Napoleon