• Shopping
  • Wat te doen

Nieuwe pop-up: WONDR care komt naar The Box in Oostende!

Wat te doen |

Groot nieuws, want The Box in de Alfons Pieterslaan mag alweer nieuwe jonge ondernemers verwelkomen, die met veel trots hun concept aan jullie voorstellen. Deze keer is het de beurt aan één van onze favoriete duurzame webshops: WONDR! Je vindt er alles om jouw badkamer plasticvrij te maken. Een badkamer zonder zooi, dus. Kom op 1 december langs tijdens de feestelijke opening!

Het concept van The Box ken je misschien al. In deze vestiging op de Alfons Pieterslaan, mogen jonge ondernemers hun ondernemingsideeën testen, met hun eigen pop-up winkel. Vanaf 1 december is het de beurt aan de jonge enthousiastelingen van WONDR care! Shampoo bars, zeepvrije shower bars, facewash bars en shaving bars. Allemaal gemaakt met ingrediënten die stuk voor stuk zacht zijn voor de huid én voor het milieu, in vaste vorm. Door hun vaste vorm gaan de producten ook veel langer mee dan hun vloeibare versies in de supermarkt en heb je ook geen plastic afval als het product op is. WONDR care is bovendien niet alleen ecologisch duurzaam, maar ook sociaal duurzaam. Hun plasticvrije badkamerproducten zijn gemaakt op Belgische bodem en worden verpakt door sociaal kwetsbare groepen. Getest en goedgekeurd door ons, we kunnen al niet meer zonder onze bars!

WONDR care is een cosmetica merk dat innovatieve producten op de markt brengt, zo low waste mogelijk. We willen een unieke ervaring creëren en daar gaan we nog veel harder op inzetten: op de klant-ervaring. We zijn super druk bezig met experten (consultants en bedrijven) om nieuwe producten te ontwikkelen. – Tibbe Verschaffel

WONDR care werd gelanceerd op 29 maart en rondde ondertussen al de kaap van 3000 klanten. Nu wordt dus een nieuwe mijlpaal bereikt: een pop-up store! Nieuw voor deze pop-up stores zijn de giftboxes, die je zelf zal kunnen samenstellen! Op 1 december wordt de pop-up winkel feestelijk geopend, met heerlijke home-made iced tea! Kom de producten zelf ontdekken, misschien vind je er wel het ideale cadeautje voor de feestdagen.

Zien we je daar?

📍 WONDR care, Alfons Pieterslaan 57, 8400 Oostende

⏰ 1 december, 17u

Afbeelding © WONDR