• Wat te doen

Ontdek jouw omgeving tijdens het Festival van de architectuur!

Wat te doen |

Naar aanleiding van de Dag van de Architectuur op zondag 17 oktober, wordt Oostende van donderdag 14 tot zaterdag 16 oktober de uitvalsbasis voor het Festival van de architectuur. Op zondag wordt er uitgeweken naar heel Vlaanderen en Brussel. Er staan heel wat leuke activiteiten op het programma!

Tijdens het Festival van de architectuur worden alle enthousiastelingen ontvangen voor workshops, wandelingen, voorstellingen, babbels en meer om samen op een andere manier naar de omgeving te kijken. Er is zelfs een podcast die je vertelt hoe erfgoedeigenaars omgaan met hun historisch pand. Na elke activiteit, of het nu een concert, workshop, voorstelling of expo was, kom je buiten met meer kennis over jouw omgeving, bouwbedrijven en monumenten in de buurt!

De Dag van de architectuur op zondag 17 oktober vormt natuurlijk de kers op de taart. Op die dag openen heel wat bijzondere gebouwen en ontwerpbureaus hun deuren zodat jij ook eens ziet hoe die er vanbinnen uitzien.

Ontdek hier het volledige programma van het Festival en de Dag van de architectuur. Vergeet niet te reserveren voor je favorieten!

Afbeelding © Telma Lannoo en Tom Callemin