• Shopping

Oostende helpt jou cadeautjes kiezen met de cadeaugenerator

Shopping |

Heb je dat ook al gehad? Een week voor de feestdagen besef je plots dat je nog geen enkel cadeautje hebt voor je familie en vrienden. PANIEK! Daarom kan je best nu al beginnen met winkels afstruinen en rekjes te doorploegen, op zoek naar de mooiste en leukste cadeautjes. Heb je geen inspiratie? Dan helpt de stad jou graag een handje, met de Oostendse cadeau generator!

Dankzij de cadeaugenerator vind je precies het juiste cadeau binnen jouw budget en kan je meteen ook antwoord geven op de allermoeilijkste vraag: wat wil jij graag krijgen? Definieer voor wie jij een geschenkje zoekt en welk budget je hebt, en de cadeaugenerator geeft jou een selectie aan leuke hebbedingen. Zie je iets dat je zelf leuk zou vinden om te krijgen? Klik dan het hartje rechtsboven aan en vorm je eigen wenslijstje, dat je makkelijk kan opsturen.

Organiseer je dit jaar weer een Secret Santa, dan weet je vast dat het heel erg leuk is, maar ook een gedoe om te organiseren. Ook daar springt Oostende in! Op de site kan je namelijk erg makkelijk alle deelnemers invullen, en de computer doet de rest. Iedereen wordt op de hoogte gebracht voor wie ze een cadeau moeten zoeken. Alleen het cadeau vinden, moet je zelf nog doen.

Neem zeker een kijkje, want de Kerst en Nieuwjaar zijn er sneller dan je denkt!

Afbeelding © Mel Poole