• Wat te doen
  • Weetjes

Oostende is een romantische wandelroute rijker!

Weetjes |

Na de mooie steden Kortrijk, Brugge en Gent is het Kortrijks relatiekantoor Soulmate 4 Life ook in Oostende neergestreken met een hartverwarmende liefdesroute. Het eigenzinnige karakter en de ziel van de stad overtuigden Kathleen Callewaert helemaal! Oostende is een ideale stad om met je date een liefdesroute af te wandelen.

Vol enthousiasme ging het relatiekantoor aan de slag om een unieke, romantische route uit te stippelen voor alle singles en geliefden. De wandeling voert je langs de jachthaven, een waaier aan kunst en cultuur, het rustige park, de zee… Alle romantische hotspots voor een ontspannende route om je gesprekken op gang te brengen en je interesses en wijsheden te kunnen delen! Onderweg kom je heel wat gezellige horecazaken tegen voor een hapje en een drankje.

Door de corona-crisis is ook dating helemaal veranderd. Daarom heb ik voor Oostende en omstreken een eigen liefdesroute gemaakt. De route passeert verschillende romantische hotspots, kunst en cultuur waar je warm van wordt, maar ook vele terrasjes en enkele exclusieve shops.

Download hier gratis de liefdesroute in Oostende.

Afbeelding © Christian Lue