• Eten en drinken

Oostendse Revi Food scoort op de Gazellen West-Vlaanderen van Trends Magazine

Eten en drinken |

Het Oostendse bedrijf Revi Food produceert garnaalkroketten en visbereidingen en viel op 25 maart 2021 in de prijzen op de Gazellen West-Vlaanderen. Trends Magazine plaatste hen op de 52e plaats van de 100 sterkst groeiende middelgrote ondernemingen van West-Vlaanderen. Daarmee doet de nieuwkomer in het klassement het meteen zeer goed!

Revi Food heeft ondertussen al meer dan 40 jaar ervaring in de vissector. Het bedrijf heeft haar roots in de Vismijn van Oostende. Bij het bedrijf vinden ze duurzaamheid en korte keten erg belangrijk. De zaak is dan ook ambassadeur van Visserij Verduurzaamt. Daarnaast hebben ze er maar liefst 420 zonnepanelen, kiezen ze voor duurzame verpakkingen en kopen ze jaarlijks zo’n 50 ton lokale vis aan op de Vlaamse Visveiling.

Wist je trouwens dat de naam Revi komt van stichters René Quinet en zijn echtgenote Viviane? Zij startten tussen 1975 en 1978 met het bedrijf, nadat René al sinds 1969 zijn verse vis en kroketten in het binnenland verkocht vanuit zijn Renault Estafette!

Foto © Revi Food