• Wat te doen

Op ontdekking tussen de Tik Tak-decors in Fort Napoleon!

Wat te doen |

De jongste generatie vandaag hoeft gelukkig niet te teren op heruitzendingen, maar krijgt nagelnieuwe afleveringen voorgeschoteld op Ketnet Junior. En die Tik Tak-formule blijkt nog steeds een overweldigend succes. Zo groot zelfs, dat er een heuse TikTak-expo voor werd georganiseerd. Die krijgt nu een tweede editie in het Fort Napoleon in Oostende.evering werd gemaakt in 1991.

De jongste generatie vandaag hoeft gelukkig niet te teren op heruitzendingen, maar krijgt nagelnieuwe afleveringen voorgeschoteld op Ketnet Junior. En die TikTak-formule blijkt nog steeds een overweldigend succes. Zo groot zelfs, dat er een heuse Tik Tak-expo voor werd georganiseerd. Die krijgt nu een tweede editie in het Fort Napoleon in Oostende.

Doe-expo

Nog tot 30 januari kan jij met je kleintjes op ontdekking in de tentoonstelling. Omdat kindjes natuurlijk niet stil blijven zitten en de wereld het liefste verkennen met al hun zintuigen, werd er een echte interactieve tentoonstelling van gemaakt! De tentoonstelling bestaat uit de levensechte decors uit Tik Tak en een grote discovloer waar je kind zich helemaal kan uitleven. Ze kunnen zelfs een scène maken met het drinkmannetje!

De Tik Tak-expo is te bezoeken, iedere dinsdag tot zondag, van 10u tot 17u. Tijdens de schoolvakantie zijn de deuren ook op maandag geopend. Kom nog voor 30 januari samen met je kleine Tik Tak-fan naar het Fort Napoleon in de Vuurtorenweg 13. Ook als jij zelf de grote, nostalgische Tik Tak-fan bent, ben je welkom 😉 Kinderen jonger dan 2 jaar mogen gratis binnen, een ticket voor kinderen van 2 tot en met 11 jaar oud kost 7 euro. Iedereen ouder dan 12 jaar betaalt 9 euro.

Tik Tak zoektocht in de stad

En dan is er nog iets! Die schaapjes, dier ‘s avond in de natuur gaan lopen en ‘s ochtends braaf terug naar het Tik Tak-huis gaan, hebben zich verstopt in Oostende! Meer bepaald in de etalages in Oostende. Ga samen op zoektocht in de winkelstraten. Hoeveel kan jouw kind er vinden?

Afbeelding © Visit Oostende