• Mijn Stek

O’Sea: royaal wonen met zicht op zee

Mijn Stek |

Altijd al gedroomd van een ruim nieuwbouwappartement met zicht op zee? Dan is een appartement in het O’Sea complex in Oostende misschien wel iets voor jou. De koningin der badsteden heeft er een uniek woonproject bij. Het is hypermodern, stijlvol en vooral heel groen. Er is namelijk een ruime binnentuin, bijna zo groot als een voetbalveld, waar je elk seizoen kan wegdromen. Voor wie liever wat meer privacy heeft, zijn er uiteraard ook de zalige privé-terrassen. Je baadt er dus in de luxe en rust, maar bent toch overal dichtbij. Winkels, restaurants en het strand liggen namelijk binnen handbereik.

De appartementen zijn tot in de puntjes afgewerkt en stralen kwaliteit uit. Je kan kiezen tussen appartementen met een, twee of drie slaapkamers en al vanaf 249 000 euro kan er eentje van jou zijn. Wie al langer droomt van een eigen stekje aan de kust, is sowieso verkocht voor deze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het sublieme zeezicht!

Geïnteresseerd in deze unieke kans? Neem dan eens een kijkje op de website. Op zondag 20 maart is het van 13u tot 17u bovendien openzichtdag. Schrijf je hier in!