• Eten en drinken

Proef de meest intense smaken dankzij de houtoven en houtskoolgrill van Rocco Eats

Eten en drinken |

Een pizzabar en visrestaurant ineen? Het klinkt niet voor de hand liggend, maar voor Eric Maes en Anja Snauwaert van Rocco Eats Foodbar in de Hertstraat in Oostende, is het dagelijkse kost. Naast pizza en vis zijn ook vlees en seizoensgebonden groenten steevast te vinden op het menu.

Zowel Anja als Eric houden enorm van de kust. Het mag dan ook niet verbazen dat ze een voorliefde voor gerechten op basis van vis en schaaldieren hebben. Ook pizza staat niet toevallig op het menu! Eric heeft zich in Napels namelijk gespecialiseert tot volleerde pizzaiolo. De pizza’s worden trouwens gemaakt met deeg volgens traditionele methode en een langdurig rijsproces en zijn heel licht verteerbaar. De afwerking gebeurt met seizoensgebonden en kwalitatieve toppings. Mmmm, daar hebben wij wel zin in!

De trots van deze leuke foodbar is ongetwijfeld door authentieke houtoven en de houtskoolgrill, waarop zowat alles klaargemaakt wordt. De grill geeft iedere visje, stuk vlees en alle groentjes die erop bereid worden intense smaken. De houtoven zorgt voor een unieke pizza-ervaring. Dat smaakt naar meer! Bovendien heeft Rocco Eats Foodbar een hoogtechnologisch luchtzuiveringssysteem, dat de keuken milieuvriendelijk maakt.

📍 Rocco Eats Foodbar, Hertstraat 7A, 8400 Oostende. Open vanaf 18u, behalve op dinsdag en woensdag.

Afbeelding © Rocco Eats Foodbar