• Eten en drinken

Santé op brasserie en tearoom Cheers!

Eten en drinken |

Brasserie Cheers zit in een nieuw jasje. Niet alleen zijn de straatwerken in de Adolf Buylstraat sinds kort afgelopen en geniet je er van een vernieuwde straat, ook het uitgebreide en verwarmde terras en de menukaart werden er vernieuwd!

De brasserie is alle dagen open van 9u tot 20u. Je kan er dan ook genieten van ontbijt, lunch en zoetigheden. Specialiteiten van het huis zijn het vispannetje, de vissoep, dagverse handgepelde garnalen, American garni met frietjes, stoofkarbonaden met frietjes en natuurlijk ook de verse pannenkoeken! Alles wordt er bovendien dagvers geproduceerd. Goed nieuws voor de hondenliefhebbers onder ons: je hond is meer dan welkom in dit adresje!

Zaakvoerder Johnny Dildick staat samen met zijn team te popelen om jullie te mogen ontvangen. Helaas geen Edie meer, want na acht jaar mooie dienst heeft zij het team verlaten. Zij werkt tegenwoordig in De Regenboog in Oostende! Je wordt er wel nog verder geholpen door Lyndsey, Yana, Petra, Gaetan, Jo, Dwayne, Sebastien en John.

📍 Adolf Buylstraat 53, 8400 Oostende

Foto © Cheers Oostende