• Eten en drinken

Smullen op Vaderdag met de afhaalschotels van Kim en Benoit van De Oesterput

Eten en drinken |

Op 13 juni vieren we opnieuw Vaderdag. Wil je de dag extra speciaal maken voor jouw papa, pluspapa, schoonpapa, pleegpapa, opa, …? Dan kan je een leuk vaderdagmenu met oesters, kreeft en andere zeevruchten bestellen bij De Oesterput.

Kim Puystjens en haar echtgenoot Benoit voorzien drie formules voor Vaderdag. De afhaalschotels zijn beschikbaar op zaterdag 12 juni en zondag 13 juni. Je kan kiezen voor een vaderdagmenu van €60 per persoon met drie gegratineerde oesters met witte wijnsaus, meloen met king krab vlees & handgepelde garnalen Dini 0.62, volledige kreeft ‘Belle Vue’ of met lookboter en een dessert van de chef. Per box van 2 personen krijg je er trouwens twee geselecteerde biertjes door stadsbrouwerij ’t Koelschip bij! Daarnaast kan je kiezen uit een vissersschotel van €90 per 2 personen of een zeevruchtenschotel van €100 per 2 personen. Ook hier geniet je van een dessert en biertjes. Wil jij wel zo’n schotel bestellen? Dan kan dat via http://bit.ly/afhaaloesterput.

Wist je trouwens dat Kim en Benoit zo’n 150.000 oesters per jaar kweken? Een leuk weetje is dat Kim eigenlijk zelf geen oesters eet! Zij houdt het bij het kweken en laat het proeven over aan haar klanten en medewerkers. Wij keuren ze alvast goed, net zoals Kristel Verbeke!

📍 Schietbaanstraat 86, 8400 Oostende

Foto © De Oesterput Oostende