• Eten en drinken

Toi, Moi et la Mer: echt Oostends tafelen

Eten en drinken |

Op de Albert I promenade in Oostende zet chef-kok Christophe Snauwaert zich in restaurant Toi, Moi et la Mer iedere dag in om de beste gerechten op tafel te zetten. Het restaurant is een absolute aanrader voor wie houdt van gezellig dineren!

Als jonge chef veroverde Christophe reeds de titel ‘Beste Juniorkok van België’ en in zijn keuken kookt hij enkel met dagverse ingrediënten. De beste vissen van het seizoen worden zorgvuldig geselecteerd samen met visboer Simons & Decru. De Oostendse grijze garnaaltjes worden aangekocht op de vistrap bij Luc Bogaert en diens dochter Dini van het gelijknamige schip O.62 DINI. Op en top Oostends, dus! Daarbij kan je genieten van een frisse Keyte, een Brugse Zot of een Poppoloubiertje.

Goede producten gelden als basis voor een lekkere keuken. Vroeger werkte ik graag met met ingrediënten van over de ganse wereld maar de laatste jaren zoek ik het meer en meer dicht bij huis.

Dineren bij Toi, Moi et la Mer, dat kan met de Cadeaubon Kust of de Cadeaubon Oostende! Wil jij iemand een fijne ervaring cadeau doen in de koningin der badsteden? Koop dan hier jouw Cadeaubon Kust of Cadeaubon Oostende!

📍 Toi, Moi et la Mer, Albert I Promenade 68, 8400 Oostende

Afbeelding © Toi, Moi et la Mer