• Eten en drinken
  • Shopping

Verover jij het gouden ticket à la Willy Wonka van Boîte Locale?

Shopping |

Het verhaal van Roald Dahl over Willy Wonka komt uit, of toch in Oostende! Bij Boîte Locale maak je immers kans op een gouden ticket bij aankoop van een Ostensche Boite. De prijs is hier geen bezoek aan een chocoladefabriek, wel een gratis overnachting voor twee personen in het Upstairs Hotel Oostende.

Boîte Locale is een initiatief van twee broers uit Bredene. Joppe en Carl stellen cadeauboxen samen met allerlei producten van lokale handelaars. Zo kan jij een origineel cadeau geven én steun je verschillende handelaars in je buurt. Starten deden ze met hun Brèininge Boîte en ondertussen voegden ze er de Boîte d’Amour en de Ostensche Boîte aan toe. Die laatste kan je nu dus een gouden ticket opleveren.

Wil je kans maken op een overnachting voor twee personen inclusief ontbijt t.w.v. €110 in het Upstairs Hotel Oostende? Koop dan je Ostensche Boîte voor 7 mei via http://bit.ly/boitelocalewillywonka. De doos kost €49,90 en bevat onder meer het “Support Your Local Music Scene 8400 biertje” van Oostendse stadsbrouwerij 't Koelschip, “Glazuurspeculoos van de kust” van Bakkerij Vanheste en vers gemalen koffie van Aroma Koffie. Op 7 mei houden de broers dan om 19u een loting met alle bestellingen. De gelukkige winnaar krijgt het gouden ticket. Veel succes!

Foto © Boîte Locale