• Eten en drinken

Werco Wines: professioneel advies voor iedereen!

Eten en drinken |

Ben jij een oenofiel – in het verstaanbaar Nederlands: wijnliefhebber – in hart en nieren of een nuttig je enkel occasioneel een glaasje wijn bij je diner? Het maakt niet uit, want bij Werco Wines ben je sowieso welkom.

Wanneer je binnenstapt in de warme, ruime en sfeervolle winkel kan je rekenen op professionele ondersteuning op verschillende niveaus, van medewerkers vol passie en expertise. Dankzij de grote en authentieke kelder vindt u op deze locatie een ruim aanbod wijnen met een harmonieuze prijs-kwaliteitsverhouding. Die wijnen zijn trouwens stuk voor stuk van topkwaliteit, want de producten ondergaan een uiterst strenge screening alvorens ze in het gamma worden opgenomen. Omwille van de rechtstreekse import uit tal van uithoeken van Europa, is de lijn tussen producent en finale klant zeer kort.

Wist je trouwens dat Werco Wines eigen wijnen maakt in de Languedoc? Sinds 2011 heeft Werco een eigen wijngaard in het zuiden van Frankrijk. Het domein Mas de la Doux ligt op het grondgebied van Dio et Valquières, in de buurt van Béziers.

Werco Wines is overigens één van de 74 handelaars waar je jouw Cadeaubon Kust kan gebruiken. Zoek je nog een leuk cadeau, dan is deze cadeaubon het perfecte cadeau om de stad te ontdekken! Bovendien helpt de bon om onze lokale handelaars te steunen. Koop jouw cadeaubonnen hier.

📍 Werco Wines, Hospitaalstraat 5, 8400 Oostende

Afbeelding © Werco Wines