• Wat te doen

Win een cadeaubon Oostende om je Valentijn te verrassen!

Wat te doen |

Geschenken uitzoeken; het kan een stressvol moment zijn. Voor Valentijn is dit niet anders. Wiens partner niet de meest easy to please cadeau-ontvanger is, heeft gelukkig nog opties! Met een cadeaubon Oostende scoor je altijd raak. Zo kan je vriend of vriendin zelf iets uitkiezen. "Ja, maar is dit wel romantisch?", hoor ik je denken. Je kan altijd voorstellen om er samen een activiteit mee te doen, om de romantiek toch te laten zegevieren. Zo kan je bijvoorbeeld romantisch gaan dineren bij Lentini of de Hungry Queen of je samen laten verwennen bij wellness 't Zonnehuis. Emile vindt het alvast een ideaal geschenk om keuzestress te vermijden!

"Het heeft me al meermaals van een keuze-stress-dood gered. Ik koop de cadeaubon af en toe voor verjaardagen van vrienden en dit jaar ga ik hem ook voor Valentijn aan mijn vriendin schenken. Mijn vriendin heeft een specifieke smaak en ik weet nooit zeker of ze mijn geschenkje wel mooi of leuk zal vinden. Ik heb het al eens voorgehad dat ik een armbandje kocht met de beste bedoelingen, maar ik heb het haar nog nooit zien dragen… Met de bon kan ze zelf naar hartenlust iets uitkiezen; ik voel me daar comfortabel bij en zij ook! Om het toch nog ietwat romantisch te maken, ga ik voorstellen dat we er eens samen mee op uittrekken. Ik vind de cadeaubon altijd een safe en betrouwbare optie en je maakt er sowieso iemand erg gelukkig mee!"

Omdat we bij Mijn Stad ook in een loving mood zijn, geven wij twee cadeaubonnen van 50 euro weg! Met Cadeaubon Oostende kan je terecht bij 71 kwaliteitsvolle handelaars in Oostende. Doe dus zeker mee met onze wedstrijd en wie weet vind je dit jaar het perfecte Valentijnsgeschenk gratis en voor niets. 🥰