• Eten en drinken

Zicht op de Visserskaai bij Le Bassin

Eten en drinken |

De Barkedeine is niet de enige horecazaak in Oostende die maar liefst drie terrassen ter beschikking heeft. Ook Le Bassin kan immers met die troef uitpakken. Vanaf 8 mei vliegen ze er bij het gezellige familiehotel slash brasserie dan ook weer volledig in.

Binnenkort kan je in Le Bassin opnieuw genieten van heerlijke bouillabaisse, kaas- en charcuterieplanken en het beste wat de wijnbar te bieden heeft. Dat doe je op een van de drie verwarmde terrassen. Het terras bij de wijnbar van sommelier en kaasliefhebber Zoé Vanhaecke is trouwens overdekt en in Le Bassin er is ook een binnenterras! Je plekje vooraf reserveren kan, maar bij de brasserie kiezen ze ervoor om niet alle plaatsen beschikbaar te maken voor reservatie. Dat doen ze deels om rekening te kunnen houden met de weersomstandigheden en deels om ook gewoon spontane gasten te kunnen verwelkomen.

Tip: Op 8 en 9 mei kan je bij de brasserie ook een takeaway à la carte bestellen. Deze actie wordt speciaal georganiseerd voor Moederdag. Zoals altijd wordt het eten bereid met verse, lokale en seizoensgebonden producten.

P.S. Wist je al dat Le Bassin naast drie terrassen ook drie sterren van Superior heeft? 🌟

📍 Visserskaai 1, 8400 Oostende

Foto’s © Le Bassin