• Wat te doen

Zie ginds komt de stoomboot!

Wat te doen |

De Sint zal op zaterdag 20 november met zijn stoomboot aankomen in Oostende. Om 13u30 zal er aangemeerd worden aan de Montgomerykaai, waar we hem heel hartelijk mogen ontvangen! Om alles veilig te laten verlopen, wordt er wel een Covid Safe Ticket gevraagd aan iedereen ouder dan 12 jaar.

Burgemeester Bart Tommelein en Schepen voor Jeugd Bart Plasschaert zullen de Sint een warm welkom geven, waarna de Goedheilig Man zijn tocht te voet verder zal zetten richting de Westelijke Strekdam. Hij wordt daarbij vergezeld door snoeppieten, die snoep en mandarijntjes aan de kindjes zullen geven, en tekeningpieten, aan wie de kindjes hun kunstwerkjes voor de Sint mogen afgeven.

Vanaf de Westelijke Strekdam zal hij dan met de koets naar het Stadhuis. Daar zal hij alle kindjes en ouders vanaf het balkon toespreken.

Heb je een UiTPAS? Dan heeft de Sint nog iets leuks voorzien! Wie zich voor 24 november inschrijft via het formulier, kan in ruil voor 10 UiTPAS-punten een persoonlijke videoboodschap krijgen van de Sint!

Afbeelding © Stad Oostende