• Jobs

Zit jouw carrière binnenkort in de lift met Cosmolift?

Jobs |

Zin om jouw carrière naar hogere niveau’s te tillen? Dat kan vast en zeker – op meerdere manieren – met de liften en roltrappen van Cosmolift! Cosmolift biedt jou een uitdagende job als Service Technieker en tal van ontwikkelingsmogelijkheden in een informele bedrijfscultuur. Wat heb je daarvoor nodig? Een klantgerichte, georganiseerde en probleemoplossende ingesteldheid en een gezonde dosis leergierigheid! Cosmolift maakt deel uit van Schindler Group.

Als werkgever bieden wij gelijke kansen. Bij ons worden getalenteerde mensen erkend, ongeacht leeftijd, geslacht, identiteit of achtergrond.

Schindler is meer dan een liften- en roltrappenbedrijf, het is een internationale groep met innovatieve mobiliteitsoplossingen. Schindler produceert, installeert, onderhoudt en moderniseert wereldwijd liften, roltrappen en rolpaden voor bijna elk type gebouw. Het bedrijf is gespecialiseerd in de nieuwste technologie, evenals in mechanische en microprocessor technologische producten die ontworpen zijn en streng getest zijn op veiligheid, comfort, efficiëntie en betrouwbaarheid. Geïnspireerd door de visie om de beste dienstverlener in de branche te zijn voor zijn klanten, zal Schindler ook in de toekomst zeer innovatieve en gebruiksvriendelijke mobiliteitsoplossingen blijven ontwikkelen en deze aan de wereldwijde markt leveren. Schindler producten zijn te vinden in vele bekende gebouwen over de hele wereld, waaronder kantoorgebouwen, luchthavens, winkelketens en shopping centers en specialistische gebouwen.

Werken bij Cosmolift, dan zit jouw carrière gegarandeerd in de lift!

👉 Werkzekerheid in eigen regio

👉 Ontwikkelingsmogelijkheden

👉 Aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen als bedrijfswagen, mobiele telefoon,…

👉 Mogelijkheid om deeltijds/parttime/4/5e te werken

Iets voor jou? Neem contact op via jobs.be@schindler.com!