• Weetjes

11Trail Roeselare 2021 was een succes!

Weetjes |

Er duiken heel wat leutige foto’s op, van vrolijke figuren en sporters die alles geven in de straten én gebouwen van Roeselare. Op zondag 24 oktober vond namelijk weer het 11.Trail evenement plaats, een niet-competitieve urban run, dwars door Roeselare! De opbrengst van het evenement gaat naar 11.11.11.

Tijdens deze urban run volgen de lopers een parcours van 5 of 10 km doorheen de stad en door gebouwen. Wandelen mocht natuurlijk ook. Het evenement ontstond enkele jaren geleden om op een nieuwe manier fondsen te werven voor de werking van 11.11.11. Door het succes werd het uitgerold naar meerdere steden.

Wel meer dan 1000 sympathisanten beantwoordden ook dit jaar weer de oproep in Roeselare en gingen vol enthousiasme op ontdekking door Roeselaarse straten en bedrijven. Ook de zon was van de partij en sfeer was er in overvloed. Langs het parcours werden de deelnemers aangemoedigd door kleurrijke figuren en zelfs reuzen. Je kon er ook genieten van (h)eerlijke drankjes in de bar, opengehouden door de enthousiastelingen van Oxfam Wereldwinkel.

Ben jij er volgend jaar ook bij?

Afbeelding © 11trail Roeselare