• Weetjes

2BelgianFoodies: unieke, creatieve gerechten, die je zelf wil proberen!

Weetjes |

Peter en Thibo Vandommele zijn een Roeselaars vader en zoon duo, dat graag samen kookt. Op het eerste zicht niet zo bijzonder, maar op sociaal medium Instagram hebben ze onder de naam 2BelgianFoodies al meer dan 11 000 volgers kunnen verzamelen, met de kunstwerkjes die ze op een bord kunnen toveren. Jazeker, echte influencers in Roeselare!

Vader Peter Vandommele heeft met zijn echtgenote, Kati Delaere, zestien jaar lang een traiteurszaak uitgebaat in Izegem. Het mag dan ook niet verwonderlijk zijn dat zoon Thibo al op jonge leeftijd de culinaire microbe te pakken had. Het culinair avontuur is voor Thibo nog maar begonnen. Hij heeft er al stages opzitten bij Tim Boury en bij Bistro Le Nord. Na zijn studies bij Ter Groene Poorte wil hij nog een studie hotelmanagement doen.

Dat de passie voor koken bij beiden groot is, kan je onmiddellijk zien aan de foto’s die ze op Instagram en Facebook plaatsen. De gerechten zijn stuk voor stuk kunstwerkjes, bijna te mooi om op te eten. De inspiratie halen ze vooral uit typisch Vlaamse gerechten, die ze een eigen toets geven, maar ook uit seizoensgebonden producten en streekproducten. De unieke presentatie en afwerking spreekt heel wat mensen aan, zoveel is duidelijk.

Mooie en lekkere gerechtjes, daar willen wij wel eens graag een recept van! Deze delen ze dan ook met plezier op hun blog. Volgende keer dat je gasten uitnodigt, kan je misschien eens scoren met een origineel recept van 2BelgianFoodies?

Afbeelding © 2BelgianFoodies