• Weetjes

ARhus zoekt een ‘Teamleider programmering & evenementen’

Weetjes |

ARhus is op zoek naar een ‘Teamleider programmering & evenementen’. Heb je zin om aan de slag te gaan in een ‘hus’ van de stad waar iedereen welkom is? Waar kennis, mensen en ideeën samenkomen en waar ze ernaar streven om mensen op sociaal, economisch, digitaal en cultureel vlak geletterd te maken én te houden? Dan is deze job misschien iets voor jou!

Wat mag je van de job verwachten?

✔️ Als teamleider programmering & evenementen ben je verantwoordelijk voor het uitdenken, het uitwerken en de algemene coördinatie van publieksactiviteiten en -projecten. Je zorgt ervoor dat de inclusieve missie van ARhus en de visie op geletterdheid worden gerealiseerd.

✔️Als teamcoach stuur je de projectmedewerkers aan en ondersteun je hen bij hun taken en doelstellingen.

✔️ Je denkt mee na over ARhus als een inclusief en toonaangevend kenniscentrum, een ‘hus’ van de stad/regio waar iedereen welkom is. Je geeft input en advies voor de visievorming rond e-inclusie, smart citizen, citizen science, innovatie en de positionering van een bibliotheek als plek voor levenslang en levensbreed leren.

Naar wie zijn ze op zoek?

✔️ Je hebt ervaring met project- en eventmanagement.

✔️ Je slaagt erin mensen te enthousiasmeren en te motiveren.

✔️ Je bent een echte netwerker en een geboren organisator.

✔️ Je vindt uitdaging in vernieuwing en bent gebeten door digitale tools.

✔️ Als stadskenner vind jij jouw weg in de brede Roeselaarse regio.

Herken jij jezelf in dit profiel en heb je zin gekregen om aan de slag te gaan als ARgonaut? Solliciteer dan voor 15 augustus 2021 via www.arhus.be/jobs. Voor bijkomende vragen kan je terecht bij stafmedewerker zakelijke werking Katrien Vermeulen via 051 69 18 06 of katrien.vermeulen@arhus.be.

#ad