• Eten en drinken

B’artiste is klaar voor de heropening!

Eten en drinken |

B’artiste in de Zuidstraat 50 is helemaal klaar voor de heropening in mei! De zaak is al veertien jaar in de Zuidstraat te vinden en is geliefd bij de Roeselarenaars voor hun heerlijke tapas, verrassingsmenu en lekkere gerechtjes.

Tijdens corona pakken ze uit met een gevarieerd assortiment: tapas, pizza, een bbq-box en speciale menuutjes. Momenteel zijn ze volop bezig met de heropening op 8 mei. Zo lieten ze al weten dat hun coronaproof verangers voor zout-en pepermolens de zakjes van MARSEL zullen zijn. Leuk om te weten is dat de zakjes zeezout en zwarte peper van Marsel een product van Roeselare is. Lekker lokaal!

Verder heeft Stijn grote plannen. Hij wil een volledig nieuwe wind door B’artiste laten gaan. Zo zal de winkel die zich vooraan in het pand begeeft verdwijnen en vervangen worden door een drankgedeelte en een terras. Het restaurantgedeelte zal zich achteraan begeven.

In de tussentijd kan je nog steeds heerlijke tapasboxen van B’artiste bestellen. Met het mooie weer lijkt het ons een leuk idee om ons al in zomerse sferen te begeven. Zeker nu we opnieuw met een grotere vriendenkring buiten mogen vertoeven. Roept daar iemand Spaanse avond?

Afbeelding © B’artiste