• Weetjes

Begeleiding voor startende ondernemers in coronatijden

Weetjes |

Een zaak opstarten in volle coronacrisis? Da’s durven! Maar Laura Damme (24) van Damme Florals waagde de sprong en heeft nu een booming webshop én een fysieke winkel met atelier te Roeselare.

De eenmanszaak van Laura werd in januari 2021 omgezet naar de vennootschap Florals BV. Hiervoor deed ze beroep op de experten van Decostere Accountancy. De formaliteiten voor de oprichting bij de notaris, de melding bij het sociaal bureau, inschrijving bij het KBO … werden door Decostere Accountancy verzorgd. Haar ervaring lees je hieronder.👇

“Wij kregen van de kantoorverantwoordelijke, Jacky Godefroidt van bij het eerste gesprek waardevol advies. Onze vaste dossierbeheerder Joyce en jurist Pieter, begeleidden ons doorheen de opstartformaliteiten. De overlegmomenten verlopen telkens op een professionele, vertrouwelijke en transparante manier.”

“Als starter was het een enorm voordeel om samen te werken met de experten van Decostere Accountancy. In huis hebben jullie veel kennis waardoor wij zowel voor het opstellen van de oprichtingsakte, het aanvragen van onze sociale statuten en de dagdagelijkse opvolging van de boekhouding terecht kunnen. En dat biedt ons vertrouwen om samen met Decostere Accountancy onze zaak verder uit te bouwen.”

Ben je op zoek naar een betrouwbare sparringpartner om jouw ondernemingsplan waar te maken? Ontdek hier wat Decostere Accountancy voor jou kan betekenen.