• Wat te doen

Bezoek het Huis van de Sint en kom naar de Sinterklaasparade!

Wat te doen |

Hij komt, hij komt! Vanaf 14 november neemt de Sint intrek in zijn tijdelijke huis in Roeselare. In het weekend ben jij ook welkom in zijn huis, tijdens de week heeft de Sint het wat te druk. Hij moet natuurlijk uitrusten van zijn lange reis uit Spanje en moet alles in gereedheid brengen voor pakjesavond. En toch maakt de Goede Sint weer tijd voor zijn kleinste en grootste fans!

Je kan het Huis van de Sint bezoeken op de Grote Markt 10. Alle brave kindjes vanaf 2,5 jaar oud zijn samen met hun ouders welkom op zondag 14 november, het weekend van 19 tot en met 21 november, het weekend van 26 tot en met 28 november en op vrijdag 3 en zaterdag 4 december. Vrijdag telkens van 15u tot 19u, op zaterdag en zondag altijd van 10 tot 18u. Let op: op zaterdag 27 november is de Sint niet meer aanwezig na 14u. Hij moet zich dan namelijk naar de grote Sinterklaasparade haasten!

De Sinterklaasparade start en eindigt op het Deconinckplein, maar ook langsheen het hele parcours door de stad zal je naar de Sint kunnen wuiven! Dit jaar kan je ook heel wat voorstellingen en films over Sinterklaas bekijken. Kijk hier voor een handig overzicht met verschillende activiteiten in Roeselare waar je de Sint kan zien!

Komen jullie net als ons heel enthousiast naar Sinterklaas zwaaien? 🤩