• Weetjes

Decostere Accountancy als jouw ondernemerspartner

Weetjes |
© IT Provider

‘Samen resultaat boeken’. Dat is niet voor niets de slagzin van Decostere Accountancy. Iedere dag spannen de dossierbeheerders van Decostere Accountancy zich in om samen met hun klanten het beste resultaat te boeken. Een van die klanten is IT Provider, een bedrijf gevestigd in Tielt.

IT Provider heeft al 10 jaar ervaring in het ontzorgen van KMO’s, op vlak van IT en infrastructuur, en is gespecialiseerd in cloud-oplossingen. Met een persoonlijke aanpak op maat en heel veel enthousiasme, hebben ze in die tijd al meer dan 250 KMO’s gemoedsrust kunnen geven. Een jarenlange expertise die ingezet wordt voor uw bedrijfsdoelstellingen, professioneel opgeleide medewerkers die doelgerichte interventies kunnen uitvoeren en een helpdesk die 24/7 bereikbaar is: dat alles zorgt ervoor dat hun klanten zich geen zorgen meer moeten maken over ICT-problemen.

Voor hun boekhouding werken ze al 6 jaar samen met Decostere Accountancy. In die tijd is IT provider gegroeid, zijn er investeringen en overnames geweest.

Wij boeken onze facturen zelf in, maar Decostere Accountancy doet voor ons de boekhouding. Fiscale afrekeningen, jaarrekeningen, balansen en adviezen, daarvoor kunnen we rekenen op de experten van Decostere Accountancy.

Ook over het contact met Decostere Accountancy zijn ze bij IT Provider heel positief.

De contacten met Decostere Accountancy verlopen heel goed, ook heel persoonlijk. Onze vaste dossierberheerder Christophe Vercruysse staat altijd voor ons klaar.

Ben je zelf ook nog op zoek naar een ondernemerspartner? Decostere Accountancy biedt naast boekhouding ook andere diensten, zoals startersbegeleiding en juridisch advies. Bekijk wat Decostere Accountancy voor jou kan betekenen op https://www.decostere.be.