• Shopping

Drie generaties bij Honda Heyndrickx

Shopping |
FAMILY - STEPS
Garage Heyndrickx Roeselare

Ronny Maes, tot voor kort zaakvoerder van het familiebedrijf Honda Heyndrickx in Roeselare, is met pensioen. Toch kan hij zijn grote passie niet zomaar loslaten en daarom is hij dan ook nog steeds iedere vrijdag- en zaterdagochtend in de garage te vinden 😊

Honda is een zeer goed product. Het is een bijzondere wagen die je niet met andere merken kan vergelijken.

In 1986 werd Ronny zaakvoerder en is het bedrijf altijd blijven groeien. Zijn echtgenote Lena zorgde voor de boekhouding. Ook de zonen van Ronny en Lena kwamen aan boord: Xavier in 1997 en Jan in 2001. Sinds 2013 mogen de broers zich officieel eigenaars van het familiebedrijf noemen en in 2018 trad ook zus Nele toe om het team te versterken. Om het team te vervolledigen startte Ann in 2016 en Siebe in 2019. Dat is een van de redenen die Honda Heyndrickx zo bijzonder maken.

We merken dat klanten zich hier thuis voelen en een familiaal gevoel krijgen. Er zijn zelfs mensen die vanaf dag een naar ons komen.

Het bedrijf stelt de waarden vriendelijkheid en respect voorop. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ze meermaals in de prijzen vielen. Zo werd Ronny in 1985 verkozen tot “Best Honda Benelux Dealer” en in 1995 mocht hij de “Customer Award” in ontvangst nemen. Daarbovenop kregen Jan en Xavier in 2019 nog eens de prijs “Honda Benelux Dealer Convention”.

Deze prijzen tonen waardering voor de manier waarop onze garage klanten benadert. Het team is duidelijk erg flexibel en klantgericht.

Maak vrijblijvend een afspraak bij Honda Heyndrickx via 057/20.22.08 of info@hondaroeselare.be

📍 Hof ter Weze 9