• Jobs
  • Weetjes

Een groeitraject op maat bij Decostere Accountancy

Weetjes |

Het krioelt bij Decostere Accountancy van de gemotiveerde werknemers! Een aantal van hen hebben we al eens aan het woord gelaten en vandaag willen we dat nog eens doen. Deze keer vertellen we je het verhaal van een coördinator in het Decostereteam: Benoit!

Als schoolverlater vervoegde Benoit in 2008 het team van Decostere Accountancy in de rol van junior dossierbeheerder. Van zijn ervaren collega’s leerde hij toen alle kneepjes van het vak, zodat hij doorgroeide tot volwaardig dossierbeheerder. Een functie die hij wel 10 jaar lang zou uitvoeren. Daarna werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en werd Benoit uiteindelijk coördinator.

Samen met het team accountants in het kantoor, hebben we al vele waters doorzwommen. Als accountant kom je voor veel uitdagingen te staan. Je bent specialist en het verhaal van iedere ondernemer is anders. Of het nu om een éénmanszaak gaat, een KMO of een grote onderneming. Elk verhaal is uniek en vraagt een persoonlijke aanpak.

Doorheen mijn loopbaan bij Decostere Accountancy heb ik de kans gekregen om veel zaken te leren. Weet wel dat je er hard voor moet werken en de kansen zelf moet aangrijpen. Je hebt niets voor niets. Naast de persoonlijke groeikansen die je krijgt, kun je jezelf bij Decostere Accountancy écht gaan ontwikkelen. En dat niet alleen op vlak van vakkennis. Bij Decostere Accountancy wordt ook ingezet op de zogenaamde "soft skills": het omgaan met klanten en collega's, proactief denken, klantgerichtheid, enz. Nu is het mijn beurt om ervaring door te geven aan de volgende generatie accountants.

Heb jij ook zin om jezelf bij Decostere Accountancy te ontwikkelen? Of wil je zelf een beroep doen op de ervaren medewerkers van Decostere Accountancy? Neem dan snel een kijkje op https://www.decostere.be.