• Wat te doen
  • Weetjes

Een nieuw hoofdstuk voor het Sint-Jozefskoor!

Weetjes |

Onze stedelijke trots, het Sint-Jozefskoor, heeft een nieuw hoofdstuk in haar bestaan ingezet. Een nieuw tijdperk, zo je wilt. Na 44 jaar gaf dirigent Michiel Goderis het stokje door aan een nieuwe dirigent: Jan Cherlet!

Jan is een muzikale duizendpoot, die met muziek begon toen hij 7 jaar oud was. Hij speelt het Hammondorgel, klarinet en slagwerk en professionaliseerde in het conservatorium van Brugge en Brussel. Als freelancer ging hij aan de slag in verschillende orkesten, waarmee hij ook al in de prijzen viel. Dat is nog niet alles, want Jan is ook leerkracht, componist, arrangeur, muziektherapeut en coördinator aan de stedelijke academie voor muziek en woord in Tielt. Dat kan dus alleen maar helemaal goed gaan in het Sint-Jozefskoor!

De repetities van het Sint-Jozefskoor zijn trouwens onlangs herstart en gaan door op vrijdagavond. Zoek je nog een leuke hobby en zing je graag? Ideaal, want het koor is op zoek naar nieuwe leden. Zo kan je meteen zelf eens ervaren hoe Jan het beste uit het koor naar boven haalt. Neem alvast een kijkje op www.sint-jozefskoor.be.

Wij kunnen alvast niet wachten op het eerste concert dat onder leiding van Jan Cherlet zal plaatsvinden. Zien we jou daar dan ook?

Afbeelding © Sint-Jozefskoor