• Wat te doen

Geniet van een gloednieuwe luisterfietstocht langs de Kezelbergroute!

Wat te doen |

Op zoek naar leuke fietsroutes in ‘t zonnetje? Dan is er goed nieuws! De voormalige spoorlijn 65 krijgt deze zomer een nieuwe dimensie. Zo kan je nu genieten van een podcast luisterfietstocht van Wim Chielens langs de Kezelbergroute.

De luisterfietstocht is een serie van grote en kleinmenselijke verhalen die je kan beluisteren onderweg. De tocht begint aan de parking van Het Sterrebos en volgt voornamelijk de knooppunten van het fietsnetwerk. Bang om een bord te missen? Geen nood! Wim legt in geuren en kleuren uit waarlangs je moet fietsen. Verdwalen kan dus niet. In het Bergmolenbos geniet je van enkele fragmenten aan de stadsboomgaard, Muze’um L en de Kleiputten. Verder fiets je nog langs Inagro in Beitem en het voormalig station van Ledegem voor boeiende verhalen over het verleden en de toekomst. Zitten de benen goed? Dan kan je optioneel ook nog een ommetje maken naar Menenwald, de grootste Duitse WO I-begraafplaats op het Europese continent.

Zin in? Je kan de podcast beluisteren via open.spotify.com/playlist/5TF5R2oeDjg2HPF0lFJw3x. Heb je geen Spotify? Installeer dan de Soundcloud app en zoek naar de podcast via ‘Luisterfietstocht langs de Kezelbergroute’. Geniet van het zonnetje en het zicht op de route!

Afbeelding © Recreatie- en Natuurcentrum De Gavers