• Eten en drinken

Heaven 24: eat, drink & enjoy!

Eten en drinken |

Wanneer je op zoek gaat naar een leuk adresje op de Grote Markt om iets te eten, wordt je misschien wel overvallen door keuzestress. Op de Grote Markt zijn namelijk verschillende leuke zaakjes te vinden, die zeker de moeite zijn om eens te leren kennen! Een daarvan is Heaven 24, een must voor wie een klein of iets groter hongertje heeft of fan is van tapas.

Je wordt verwelkomd in een interieur met elegante donkere tinten en stijlvolle tafeldecoraties. Op het menu staan verschillende burgers, pasta’s, vleesgerechten en een ruim aanbod tapas, waaronder verschillende vegetarische opties. En vergeet natuurlijk ook de lekkere cocktails niet. Voor ieder wat wils dus! De presentatie van de gerechten is bovendien heel verzorgd, ideaal voor op Instagram dus. Een beetje schuiven met borden en tafeldecoratie, fotootje maken, filter kiezen en klaar!

We kunnen alvast zeggen dat de vegetarische tapas zeker het proeven waard zijn. Maar ook wie minder avontuurlijk aangelegd is en liever kiest voor iets meer vertrouwds: de spaghetti smaakt ook fantastisch. Genieten gegarandeerd.

Afbeelding © Margot Demeulemeester