• Eten en drinken

Het is beslist! Dit is de Beste Bakker van Roeselare én West-Vlaanderen

Eten en drinken |

De krant Het Nieuwsblad ging dit jaar op zoek naar de Beste Bakker in iedere gemeente. Twee weken lang lieten ze hun lezers stemmen op hun favoriete bakkerij en voerden de bakkers campagne om hun klanten aan te sporen om op hen te stemmen. De stemmen zijn nu geteld en ook in Roeselare is de winnaar bekend.

De bakkerij in Roeselare die zich in 2022 officieel de Beste Bakker van Roeselare mag noemen, is… *tromgeroffel* … Brood en Banket Geldhof! Bij de bakkerij in de Kwadestraat 55 zijn ze natuurlijk overgelukkig met het nieuws. Maar dat is nog niet alles, want Brood en Banket Geldhof is ook nog eens de provinciewinnaar. Dat wil zeggen dat ze naast de Beste Bakker van Roeselare, ook de Beste Bakker van West-Vlaanderen zijn! Hebben wij Roeselarenaren eens geluk, zeg, met zo’n bakker in de buurt.

Als provinciewinnaar is de bakkerij bovendien ook nog steeds in de running om Beste Bakker van Vlaanderen te worden. De provinciewinnaars kregen bezoek van de jury van Het Nieuwsblad, die zal beslissen welke van deze 5 provinciewinnaars zichzelf uiteindelijk de Beste Bakker van Vlaanderen 2022 zal mogen noemen. De winnaar wordt morgen, op zaterdag 12 februari, bekend gemaakt in Het Nieuwsblad. Spannend!

Zelf eens proeven waarom deze bakkerij de beste van Roeselare is?

👉 Brood en Banket Geldhof, Kwadestraat 55

Afbeelding © Brood en Banket Geldhof