• Eten en drinken

Het tankstation waar je graag naartoe gaat

Eten en drinken |

Ben je vaak onderweg en stop je dus ook vaak om een broodje af te halen? Als je het centrum wil ontwijken én terwijl je wagen wil tanken, dan hebben wij een adresje in Roeselare: Bite & Ride

25 jaar lang was Bite & Ride een traditioneel tankstation, maar op heden is dit tankstation ook een hotspot voor heerlijke (en gezonde) maaltijden waar je in normale omstandigheden ook kan afspreken om met je vrienden of collega’s te tafelen. Een tankstation waar je graag blijft rondhangen, wie had dat gedacht!

Naast hun traditionele lekkere broodjes kan je bij Bite & Ride ook terecht voor gezonde slaatjes en lekkere warme takeaway maaltijden. Elke maand komen ze met een broodje en slaatje van de maand, ook de warme maaltijden variëren (onze favoriete maaltijd is het slaatje met zalm).

Tip: Ben je al op zoek naar een valentijnscadeautje? Bekijk dan zeker ook hun Valentijn Brunch op hun Facebookpagina “BITE & RIDE”!

Zin om dit adresje eens te proberen? Dan is de Meiboomlaan 140 waar je moet zijn! Bestellen kan op voorhand via http://bit.ly/biteandride

#mijnstadroeselare #lovelocal #biteandride

Afbeelding © Bite & Ride