• Eten en drinken
  • Wat te doen

Innovatief wijnproeven met VR Wine Tasting in Vida Design!

Wat te doen |

Ben jij ook zo’n rasechte procrastinator, oftewel: iemand die alles voor zich uit blijft schuiven? Zoals plannen maken voor dit weekend bijvoorbeeld. Wel, wij hebben voor jou nog een leuke activiteit, die morgen, op 11 december, plaatsvindt!

Wat dacht je van eens lekker gezellig wijn te proeven en zorgvuldig geselecteerde wijndomeinen te bezoeken – bij een meubelzaak in Roeselare? Vida Design in De Munt, Digie.be en sommelier Tim Vanholle van DU-VIN werkten samen met de organisatie een leuke winetasting uit. Je bezoekt de wijndomeinen dan ook niet echt, maar toch zal je het gevoel krijgen dat je er zelf aanwezig bent! Het bezoek vindt namelijk plaats in virtual reality!

Na het speciale bezoek aan de domeinen, kan je de wijnen proeven. Geen zorgen, dit is niet virtueel, dus je kan je smaakpapillen echt aan het werk zetten! Je kan kiezen tussen twee formules: The Experience (€ 5) laat je na het bezoek proeven van twee wijnen, The Full Experience (€ 15) laat je na het bezoek van alle zeven wijnen proeven.

Het evenement vindt plaats tussen 10u en 18u in Vida Design, De Munt 2 8800 Roeselare, op zaterdag 11 december. Koop hier alvast een ticket of koop de dag zelf een ticket bij Vida Design.

👉 Wijn: https://du-vin.be

👉 VR Wine Tasting: https://www.facebook.com/vrwinetastingbe

Afbeelding © VR Wine Tasting