• Eten en drinken
  • Shopping

Jeanien, de urban jungle van Roeselare!

Shopping |

Wat doen jullie zoal graag op een vrije dag? Wij durven er al eens opuit trekken om lekker te shoppen in Roeselare! Daardoor komen we altijd hele fijne adresjes tegen. 🤗 Ben je op zoek naar majestueuze kamerplanten of eerder kleine cactusjes, of wil je even op adem komen na een intensieve namiddag winkelhoppen? Passeer dan zeker even bij Jeanien, in de Ooststraat!

Groot of klein, hangend in de lucht, of veilig op de grond in een mooie staander… De leuke kamerplanten bij Jeanien heb je in alle vormen en maten en in wel 50 tinten groen. Een voet over de drempel en je bevindt je in een compleet andere wereld, een groene oase in de stad, een kleine urban jungle. Uren zou je er kunnen vertoeven en staren naar de natuurpracht. Daar is Jeanien dan ook op voorzien, want je kan je er even bij neerzetten en genieten van een tas koffie van Het Ambachtelijk Koffiehuis.

Thuis verder genieten kan met een unieke kamerplant en passende pot of staander uit de winkel. Je kan bovendien ook boeken boordevol interieurinspiratie of heerlijke kant-en-klare cocktails shoppen, van The HomeShakers! Eigenlijk hoef je Jeanien dus ook thuis geen moment te missen. Wie graag thuis eerst wat inspiratie opdoet, kan ook terecht op de sociale media van Jeanien. Daar worden fijne tips gedeeld over al wat de winkel te bieden heeft. We zijn al helemaal verliefd op de minicactusjes in koffietassen, de zaagcactus en de originele bloempotten! 😍

Kan jouw interieur nog wel een kamerplantje gebruiken? Dan kan je van dinsdag tot zaterdag terecht bij Jeanien in de Ooststraat 90. De winkel is geopend van 10u tot 18u.

📍 Jeanien, Ooststraat 90, 8800 Roeselare

Afbeelding © Jeanien