• Jobs

Job Alert ➡️ technisch talent bij Vandewalle

Jobs |

Carl, Wim, Joeri en Luc kunnen binnenkort jouw nieuwe collega’s zijn! 😃 Vandewalle is als HVAC-partner specialist in het voorzien van het ideale binnenklimaat in elk gebouw. Hun doel is om energie optimaal te laten renderen via een geïntegreerde aanpak. Een kwaliteitsvolle en betaalbare dienstverlening; dat is waar Vandewalle voor staat.

Vandewalle stelt de opleiding van hun medewerkers op de eerste plaats. Dat is de enige manier om hun vakbekwaamheid up-to-date te houden en de dienstverlening te optimaliseren. Vandewalle houdt van een uitdaging, dus complexe projecten zijn bij hen in goede handen.

AANBOD

👉 Je komt terecht in een ervaren team dat bereid is deze ervaring met jou te delen. Je technische skills kunnen hier nog meer worden aangescherpt.
👉 De jobinhoud is erg gevarieerd; je zal dus niet snel op je werk uitgekeken zijn!
👉 Uitdagende en technische state of the art projecten
👉 Doorgroeimogelijkheden

OPENSTAANDE VACATURES

👉 Elektriciens
👉 Monteurs HVAC
👉 Monteurs ventilatie
👉 Monteurs sanitair
👉 Onderhoudstechniekers verwarming

Veel ervaring of juist nog geen ervaring? Je kan bij Vandewalle aan de slag! Je wordt ter plaatse verder opgeleid tot een echte vakman. Het enige wat jij moet doen is inzet en motivatie vertonen. Interesse? Neem dan zeker eens een kijkje op www.equans.be/jobs