• Eten en drinken

Kaas- en wijnavond binnenkort? Kom eens langs bij Kaasatelier!

Eten en drinken |

Hoog tijd om nog eens een lekker kaasplankje op tafel te zetten. Laat ons daar nu ook net het perfecte adres voor kennen! Kaasatelier in de Zuidstraat 8 te Roeselare is dé plek waar je moet zijn om de heerlijkste kazen, kaasspecialiteiten en meer te kopen voor een gezellige kaas- (en wijn)avond bij je thuis.

Zaakvoerster Tine Vercruysse startte de zaak vanuit haar grote liefde voor artisanale producten, die ook weerspiegeld wordt in het ruime aanbod. Je vindt er alles van zorgvuldig geselecteerde kazen, tapas, broodjes, salades, aperitiefdranken, wijnen, geschenkmanden en nog veel meer. Er is een groot aanbod met verschillende kaas-, vlees- en tapasplankjes, kaasfondue en heerlijke kaasspecialiteiten voor in de oven. Zo haal je al het lekkers voor een geslaagde, gezellige avond in huis, zonder dat je er zelf nog uren aan moet voorbereiden!

Ook in de afwerking houdt Tine van artisanaal. Voor de kaasplankjes worden de planken van Petit Patsy gebruikt, die ook handgemaakt zijn. Bovendien kan je er ook een degustatie organiseren voor een teambuilding of met je vrienden! Spring jij binnenkort ook eens binnen?

📍 Zuidstraat 8, info@kaasatelier.be

Afbeelding © Kaasatelier