• Wat te doen

KOERS heeft de Krokuskriebels!

Wat te doen |

Op zoek naar leuke activiteiten met de kinderen tijdens de krokusvakantie? Dan is KOERS waar je moet zijn! Als deel van de Krokuskriebels organiseert KOERS enkele leuke activiteiten voor gezinnen met kinderen.

In het museum woont een reus en die kan jij zoeken! Terwijl je zijn voetsporen volgt maak je kennis met tal van zaken uit het peleton: bekers, fietsen, Franse en Belgische heuvels, klassiekers, grote rondes, records en meer! Deze activiteit is geschikt voor gezinnen met kinderen van drie tot negen jaar. Een bezoek kan je inplannen via de website van KOERS of telefonisch via 051 26 24 00.

Heb jij kinderen tussen 10 en 14 jaar? Dan is de “De ontsnappingskoning van de koers” misschien een leuke activiteit voor jullie! Tijdens deze activiteit kan jij je kans wagen om als een echte wielrenner te demarreren uit het peleton. We zeggen als een echte wielrenner, omdat de achtervolging wordt ingezet! Heb jij de koersbenen die noodzakelijk zijn om te ontsnappen, of sta je straks niet meer op je benen? Tijdens deze activiteit los je raadsels op. Je hebt een smartphone nodig. Zorg dus best dat die is opgeladen en installeer ook alvast de gratis Erfgoedapp. Plan je bezoek in via de website van KOERS of bel naar 051 26 24 00 voor meer info.

Afbeelding © KOERS