• Eten en drinken

Lamon Traiteur levert vanavond aan de Rode Duivels!

Eten en drinken |

Wat de Rode Duivels zondag zullen presteren tegen Portugal, weten we nog niet. Wat ze deze avond zullen eten, weten we wel!

Zo mag Lamon Traiteur uit Roeselare een tacoparty organiseren voor het team. Zaakvoerder Mathieu Vanneste is natuurlijk meer dan blij met deze opportuniteit. Matthieu is afkomstig van Ingelmunster maar baat zijn zaak al meer dan 6 jaar lang uit op de Grote Markt van Roeselare.

De reputatie die hij met zijn zaak heeft opgebouwd over de jaren heen werpt zijn vruchten duidelijk af. Hij beschrijft de bestelling van de Rode Duivels als “een droom die werkelijkheid wordt”.

Het concept ‘tacoparty’ waar je zelf minitaco’s belegt kwam ter sprake bij de hoofdkok van het nationale voetbalteam dankzij pastaleverancier Pastati. Zij leveren geregeld aan de Rode Duivels en zijn ook vaste klant bij Lamon Traiteur. En zo levert een lokale waarde vanavond heerlijke taco’s aan onze nationale trots. Dat het hen mag smaken! Zelf zin in een tacoparty? Neem dan zeker een kijkje op de website via

Afbeelding: Lamon Traiteur