• Shopping

Maak kennis met Biovita tijdens de opendeurdagen!

Shopping |

Biovita werd in 1988 opgericht door mama Noëlla Vantyghem en werd overgenomen door haar dochter Lien. De passie, mensen bewust maken van een kwalitatieve, gezonde levensstijl, is de rode draad doorheen het hele assortiment. De zaak is intussen uitgegroeid tot een succesvolle bio supermarkt met vier vestigingen: Brugge Sint-Andries, Brugge Sint-Kruis, Oostende en Roeselare.

Van maandag 7 maart tot en met zaterdag 12 maart kan je tijdens de opendeurdagen kennismaken met het volledige aanbod van Biovita door middel van demo’s, advies en proeverijen. Bovendien geniet je dan ook van tweemaal 10% korting op het volledige assortiment!

Als familiebedrijf selecteren we met veel zorg en toewijding ons gamma. Als pionier én trendsetter vertalen we onze kennis naar een dynamisch aanbod, samengebracht in een gezellige winkelervaring.

De afdelingen aromatherapie, natuurlijke verzorging en de herboristerij beschikken dus niet alleen over deskundig personeel, maar ook een fantastisch assortiment. Ze geven zoveel mogelijk de voorkeur aan lokale en seizoensgebonden producten en werken het liefst samen met bio boeren uit de buurt. In mei doen ze een grote campagne: Lekker Lokaal.

Tijdens Lekker Lokaal wordt het enorme aanbod West-Vlaamse producten in de kijker gezet en vertellen gepassioneerde producenten hun verhaal.

En er mag volop geproefd worden! Zowel de bio versafdeling met kaas, brood, natuurslagerij als veggie is rijk aan West-Vlaamse producten. Ook vele specialiteiten zoals kombucha, speltwafels of granola's komen van lokale familiale bedrijven. Wachten tot mei om het assortiment van Biovita te ontdekken, is zeker niet nodig. Breng gewoon een bezoekje aan de winkel in Roeselare tijdens de opendeurdagen van 7 tot 12 maart!

📍 Meensesteenweg 51