• Eten en drinken

Maak kennis met de aroma’s van de Griekse keuken bij traiteur Greek Lab

Eten en drinken |

Sinds 1 juli vind je in de Hendrik Consciencestraat 75 in Roeselare traiteur Greek Lab. Naast traditionele Griekse gerechten en specialiteiten zoals tzatziki, boureki, moussaka of gevulde calameres met feta, kan je er ook een mooi aanbod kwaliteitsvolle specerijen ontdekken. Oregano, kamillethee of biologische bergthee: ook dat kan je vinden bij Greek Lab.

Meer dan vier jaar geleden kwam zaakvoerder Lucia naar België. In Roeselare merkte ze dat er geen Griekse traiteurs te vinden waren. Een gat in de Roeselaarse markt dus, dat Lucia besloot op te vullen. Nu wil ze de Roeselarenaren laten genieten van de Griekse aroma’s en eetcultuur. Je kan er natuurlijk maaltijden afhalen, maar Greek Lab houdt ook rekening met het drukke werkschema van vele mensen en biedt ook mezze en lunchmaaltijden aan. Hou je een feest voor minstens 10 gasten? Dan kan Greek Lab ook de catering voor jou verzorgen.

De ingrediënten voor deze typisch Griekse gerechten worden uit Griekenland geïmporteerd, maar de maaltijden zelf worden iedere dag vers bereid door Lucia. Een tip van de zaak: nergens zal je betere moussaka proeven dan hier!