• Weetjes

Maak kennis met Jan Pison, CEO van Decostere Accountancy

Weetjes |

De identiteit van een bedrijf wordt weerspiegeld in haar missie en visie. Alle medewerkers kennen deze waarden, maar de CEO waarschijnlijk nog het best van allemaal. Niemand beter dus dan Jan Pison, CEO van Decostere Accountancy, om dit bedrijf aan jou voor te stellen!

Dat onze advies-functie een team-gebeuren is, dragen wij hoog in het vaandel. Het is via het bundelen van verschillende expertises en inzet van verschillende medewerkers dat wij er in slagen om werkelijk oplossingen te kunnen bieden aan onze klanten. U verwacht immers een advies op maat, in balans met uw noden en wensen; een advies dat efficiënt, effectief, doordacht en onderbouwd is; een advies dat up-to-date is, maar ook vooruitziend en reeds rekening houdt met de toekomst. Kortom, een advies dat voor u een toegevoegde waarde betekent.

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gedreven professionals, gemotiveerd en enthousiast, die het engagement zijn aangegaan om gedurende hun hele carrière te willen bijleren en te groeien. Zij staan er elke dag voor ons bedrijf én voor u als klant. U mag rekenen op hun kennis, ervaring en betrouwbaarheid.

Op deze manier willen wij met u een relatie uitbouwen die gebaseerd is op vertrouwen. Een relatie die langdurig is, persoonlijk, eerlijk en oprecht. Om dit vertrouwen nog verder te versterken zullen wij onze diensten in alle onafhankelijkheid uitvoeren, en volgens de normen en deontologie van ons beroep.

Deze missie sluit nauw aan bij onze waarden: teamspeler, integriteit, gedrevenheid, professionalisme en ondernemingszin.

Mochten wij naar uw mening op enig moment tekort schieten op deze waarden, dan mag u ons daar steeds over aanspreken.

Ondernemers helpen ondernemen

Wij weten zeer goed waar wij goed in zijn: Belgische fiscaliteit, vennootschapsrecht, vermogensplanning, overnamebegeleiding, fusies en splitsingen, pay-roll en sociaalrechtelijk advies, financieel en bedrijfsondersteunend advies.

Voor andere domeinen laten we ons bijstaan door  andere experten, opdat u als klant de beste oplossing zou bekomen.

Op deze manier, beste ondernemer, willen we u helpen ondernemen, en zo samen resultaat boeken.

Denk je dat Decostere Accountancy de perfecte partner voor jouw onderneming kan zijn? Neem dan snel een kijkje op https://www.decostere.be.