• Shopping

OLTE GOARE VALENTIJNBOX

Shopping |

Valentijn staat voor de deur! Denk je nog na over een cadeau voor jouw geliefde? Dan hebben wij een tip! Combineer de traditionele rozen met een hoop andere leuke gebaren.

Zo’n combinatie wordt jou voorgeschoteld in een valentijnspakket door enkele handelaars in de Brugsesteenweg. Er is niet enkel invloed van het hele corona gebeuren, momenteel worden de handelaars ook geconfronteerd met wegenwerken, maar willen op deze manier positief naar buiten treden. De samenwerking is op poten gezet om de lokale handel te steunen. Met het pakket kunnen mensen proeven van wat de verschillende zaken te bieden hebben en wordt de band tussen de ondernemers versterkt. Liefde op alle vlak!

Het Valentijnspakket werd dan ook gepast het ‘Olte goare’ Valentijnspakket genoemd. De naam is een knipoog naar de slogan van de stad dat Roeselenaars wil verbinden.

Welke verwennerij vind je in het pakket?

Geen Valentijn zonder bloemen! In de box vind je dan ook een fleurig boeket in een flowerbox van bloemen Rozenbach. Verder vind je een waardebon van 15 euro van schoonheidsinstituut Jolie, een gepersonaliseerde kaart met foto van drukkerij Impresso, een ‘you light up my life’ kaars van doopsuiker Le petit four, badproducten van Apotheek Oostpark en bubbels en lekkers van Foodstore.

Kan jij je partner blij maken met deze Olte Goare Valentijnsbox? Dan kan je die bestellen bij Rozenbach via http://bit.ly/OlteGoareValentijn of bij een van de andere deelnemende handelaars.

Het pakket kan gratis worden geleverd in Roeselare en de deelgemeentes. Je kan het pakket ook afhalen bij bloemen Rozenbach.

Afbeelding © Bloemen Rozenbach

#ad